И тази нощ отново самотата ми,
прогони твоя смях игрив.
И тази нощ дълбоко във душата си,
почувствах се щастлив.
И този нощ мелодия прекрасна,
със златна лира нимфа ще ни пее.
И тази нощ звездите ще угаснат,
а любовта - сърцата ни ще грее.
3. 12. 1972г.
© Найден Найденов Все права защищены