20 нояб. 2006 г., 16:08

И тиха, и нежна... 

  Поэзия
1666 0 2

И тиха, и нежна,

и в пламък горяща,

и силна, и свята

в своя сън от мечти...,

 

и лека, и светла,

луната зовяща,

душата пак търси

твойте очи...,

 

и слаба, и крехка,

и в мисли шептяща,

тъгата своя песен

в сълзите мои изпраща...                                                                

© Антоанета Тонева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??