Не можах да те опазя,
от собствената си тъга.
Но и ти се предаде
и се превърна в тишина.
Мълчанието застана
като страж между двама
и съумя да спази
наложените правила.
Правилата ли казах?!
Кой ги наложи?!
Нима в любовта
правила съществуват?!
Нима в любовта
да мълчиш е условие?!
Нима в любовта
тъмнина да желая,
да се чувствам сама
е заветна мечта?!
То любов ли е това?!
Не, жалка картинка
на грешна душа...
© Пепи Оджакова Все права защищены
Поздравления, Пепи!!!