5 апр. 2014 г., 11:13

И този ден 

  Поэзия » Другая
344 0 0

От сутринта аз много неща свърших.
За мене днеска беше добър ден.
Хатъра аз на никой не прекърших,
затуй от себе си съм възхитен.

Не всеки ден нещата са такива,
от нещо винаги съм наранен.
Все някой зъл, зад мен ще се присмива,
а ще двуличничи с лъжи, пред мен!

Безсилен си с юмруци да го фраснеш.
Като човек пред него се държиш
и даже умилен пред него ахкаш,
но знаеш ти за подлите лъжи!

Нерядко този свят е груб и долен,
и винаги е бил несъвършен,
и от насилие е просто болен,
и от интригите си... уморен.
 02.11.1999г. Драгойново

© Христо Славов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??