И убий времето
Докосни ме с ръце от лъчи
и убий времето.
С цветни листи ти ми говори
и убий времето.
Накарай го да спре да бяга,
да е безвремие.
Отричам таз мъчеща тяга…
да е безвремие.
В миг единствен ти ме затвори –
таз страст сега го спря.
Вместо устни, с огън целуни.
Таз страст сега го спря.
© Стефка Георгиева Все права защищены
Успех!