12 февр. 2012 г., 12:23  

И в любовта, безкрая 

  Поэзия » Любовная
715 0 0

 И в любовта, безкрая

В очите ти видях любов, безкрая,
камбанен звън и паднах на нозе,
отвориха се мигом портите на Рая
и благодат изпълни моето сърце!

Така унесен в любовта, безкрая,
потъвам в облаците от мечти,
обзет от страст, надежда и омая,
душата твоя, моето сърце плени!

В ръцете ти усещам любовта, безкрая!
Вълшебен звън! Подгъвам колене.
Със теб съм, Мили, винаги във Рая,
защото ние сме едно сърце!


 

Лъчиста

 

 

 

© ЛЪЧИСТА Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??