на монахиня Анастасия
С годините понесох много плява,
която ме приведе към земята…
Душата ми без време изтощават
горчиви думи като тежък камък…
Но твоите молитви ги стопиха
и Свети Дух изтрива теготата…
Отвътре вече бурята утихва.
Повдигам поглед и вървя нататък….
© Руми Бакърджиева Все права защищены