Андерсен от ного давно
Ида е описал малка...
Аз пък гледам Ида-нце забавно
в 30+ как само ни будалка!
Бюбхен тука я наричат
чатърите в тая стая...
Повечето я обичат,
но на нея й е през оная...
Тя си е чешит опасен –
не търпи лъжи, измами,
с влизането цунка SUZAN,
а мен ич нище да фане...
Цвете няма, ама пуши
куту стара баба Яга!
Кой ли тук ще я задуши,
че да е обичана й май приляга!
Тук ного бутат се, но малко лафят...
Повече обсъждат се педали,
няма как те тук да сгафят
и да отпочнат с нЯкви идеали...
Абе ...кара се по тънка лайсна,
че така е по-полеко...
Я по биричка да фраснем
та поне у чато да е леко!
© ШЕМЕТ Тарантупски Все права защищены