Един приятел болен е от левкимия.
Боже, моля те, таз душа спаси я!
Кратък е животът на човека
и е към отвъдното тъжна пътека.
Болести, мъки има на този свят,
не винаги хората могат да се спасят.
За какво ли изобщо живеем,
като такива скърби вси ще преживеем?
© Георги Все права защищены