22 окт. 2019 г., 11:55  

Eсенен мотив 14 

  Поэзия » Любовная
266 0 0

Боли ме, че те няма

и в сърце рана голяма

терзае душа млада

и приживе съм в ада.

 

Като люляци увяхнали,

като листа паднали

текат сълзи горчиви по бузата,

че далеч от мен е музата.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??