О, нежен образ и име!
О, мираж на любовта!
Иди си! Остави ме!
Не терзай таз душа!
Че няма по-страшна зима
от зима топла и без сняг,
когато снежинки не премрежват
ти очите
и е веч пустиня твоят свят!
Моля те, иди си!
Остави ме ...!
© Валентин Василев Все права защищены