27 мар. 2015 г., 23:03

Идилия 

  Поэзия » Любовная
354 0 0

На двора вън птиче пее -

тя - моята девойка, ще се засмее -

тя - роза в пролетен ден,

тя - нежно щастие за мен.

 

Щях да бъда истински щастлив,

ако това не беше само блян красив.

А ако докосна розата, ще се убода пак -

че тя не ме обича, ми даде знак.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??