Как си, майче? Ние се прибираме.
Ще се забавим-имаме прикачване.
Разстоянието много е, разбери ме
важното е, че Ти ни чакаш.
Недей се натоварва с чистене,
идваме за кратко - 2-3 дни..
На плаж.. и с тебе да се видиме,
от години затъжихме се, уви.
Децата не говорят български.
Разбираш ли.. в чужбина
не е като в България.
Познават те - показвам снимки.
Твои и на татко. Липсва ми.
Да взема ли билет за наобратно?
Ти пенсията си недей мисли..
На твоите години най е важно
да бъдеш с близките, нали?!
Както кажеш - няма да се сърдя..
Пътуваме и скоро сме при теб.
Обичаме те, чакай ни!
© Емилия Йорданова Все права защищены