Идваш...!Тръгвам с теб...!
Идваш и се свърши с едно дълго чакане,
за да започне едно безкрайно начало...
Идваш и лятото приключи със зимата,
а после, когато дойде есента, съживи я пролетта!...
Идваш и ми връшаш надеждите, когато не
вярвам в нищо, дори в мечти и се изпълвам в тебе тогава!
Идваш и тръгвам с тебе, защото сърцето ми го иска
и караш ме да чувствам нашата искрена любов, неизбежно!
Идваш и така, покриваш студа, който се
крие в мен със топлината, наречена любов, вътре в тебе...
Тръгвам с тебе, без за миг да се замисля, тръгвам с тебе
защото нещо ми го подсказва, чувствам най-доброто в мене!
Идваш и с огън възраждаш сетивата ми, тръгвам с тебе от душа,
чието сърце, живеещо в нея бие несломимо вече...!
Идваш и тръгвам с тебе, защото всяка секунда е
без страх, приютявам се в тебе и караш ме
да чувствам любов безусловно...!
© Лили Вълчева Все права защищены
Прегръдки!!!