16 апр. 2016 г., 23:21

Игра на домино 

  Поэзия » Другая
329 0 0

(На водка с дявола)

 

Кой си, дяволе,
дето с мен си играеш на домино,
и, тамън построила съм свойта къща от спамени,
кихваш силно,
с чер пипер се посипва мустакът ти
и разливаш в мен
водката с многото сок от очакване?

 

Кой си, дяволе,
дето, скрит в огледалото пукнато,
регистрираш как бляскат в мен долни страсти, излюпват се
и в играта на домино
ги изваждаш от джоба си, скритите,
та победата си над мене
да затвърдиш предварително?

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??