1 апр. 2011 г., 21:39

Игра на "Няма време" 

  Поэзия » Другая
717 0 5

Игра е.
На неуловимост.
На полутонове
и полусенки.
На уж разкриване
(наполовина).
На недоказаност
и на превземки.

Играта е
на "Няма време",
а всъщност
"Времето е наше"
Ще видиш,
ще се случи всичко,
което толкова
ни плаши.

Отказвам се
да я играя!
Не ме е страх
да се излагам.
И не е срамно,
че до болка
разголена
пред теб
оставам.

Макар да знам,
че няма никой
да пренапише
правилата.
Ще оцелеем
само в мислите
и в спомените
на децата ни.

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??