ИГРА НА СЪДБАТА
Те живяха в различни страни,
тя на север, той на юг.
Срещна ги съдбата, ей така, напук!
Тя беше млада,
в очите и искри блестят.
Живееше сама,
незнайно как изгубила пътя кьм дома.
Той беше момчето-мечта!
Живееше бурно,
пръскаше пари,
не мислеше за утре,
лягаше с различни жени...
Срещата им беше случайна на уличка една...
Той вървеше кьм нея,
тя плачеше сама.
В очите му намери топлина,
в погледа горещ позна любовта.
Бяха щастливи,
месец или два,
а после така се случи,
че тя забременя...
Съдбата лукаво гледаше тази игра.
Със старите си навици
той не се прости!
Обичаше живота
и продължаваше да си ляга с различни жени.
Тя го напусна,
остана пак сама,
самотна майка с две деца...
Съдбата приключи с тази жестока игра!
Те живяха в различни страни,
обичаха се кратко и животът им се провали!
© Ваня Все права защищены