Дойде, когато всички нас ни изоставиха,
подаде ни ръка и стана наш духовен глава.
Прие прозвището класен
и ни показа, че света не е толкова опасен.
Наш учител по история също стана.
В миналите времена той ни вкара
Опитва се в детайли всичко да ни обясни
и наистина не разбрали няма почти.
Да, за господин Илия Димов, аз говоря
и казаното не ме е срам да повторя
Аплодисменти за най-добрия класен,
който ни показа, че света може да бъде прекрасен.
© Donika Jelkova Все права защищены