ИЛЮЗИИ
В небето ми прелитат птици.
И ти си.
Виждам те.
И те усещам.
Светло е.
Искам да е истина.
Вечна.
Като птиците,
като небето и...
като теб.
Прелитат птици във небето ми.
Не искам да е истина.
Кратковременна
и черна...
като мене.
Птици…
Във небето...
© Ангел Веселинов Все права защищены