Илюзиите са като чаша вода
в задушен слънчев ден,
сякаш в труден момент ти подават ръка
и всичко е почти, но не съвсем.
Крепим се на лъжовни обещания,
дадени в разтърсващ момент
и следват редица оправдания
на недорасъл все още студент...
© Надето Все права защищены