Не си играй със мен,
илюзии не ми предлагай.
Ако плануваш във далечен ден
от мойте мисли да избягаш,
не бъркай във сърцето ми,
то не е играчка.
Обсебен ли си, не стой отдалечен,
а в прегръдките си ти ме усмирявай.
Не си играй със мен,
ранима съм и страдам,
ако смяташ просто с мен,
игра на думи да поставяш!
Не си играй със мен,
аз силно май те пожелавам.
Във нищо няма да се закълнем,
единствено копнея за наслада...
© С обич от мен за вас Все права защищены