Нежни думи, красиви погледи, мълчание в нощта...
Появяваш се в съня и се преплитат две тела.
Нежността се превръща в груба игра...
Вече не съществуват правила.
Събуждам се сутринта напълно сам.
Виждам те в огледалото в мен...
Отражението ти е там...
Излизам навън и те виждам на отсрещния тротоар.
Усмихвам се и отминавам с онази тиха стъпка...
И след това осъзнавам, че илюзирам.
© Бен Ар Все права защищены
Поздрав, Бен!