Има дни... или моменти...
когато освен, че вали
в душата е празно...
а отвътре... боли
Думите стават омразни,
сивотата мечтател,
въздухът напоен е с тъга,
а сърцето приятел.
Нищото, белег за всичко...
отрезвява, докосва ни лично.
Светът - непоносима реалност...
Ежедневието - поредна баналност.
© Валя Сотирова Все права защищены