Има ли някой, на когото не съм дала любов
и в топла прегръдка мига уловила!
Има ли още хора без път,
от мойта безпътица – стъпили накриво?
Има ли някой съдба, която
моята е настъпила без милост? – не мисля!
И аз нямам нищо, ни укор, ни злоба, ни грам даже мечти,
но, моля, оставете под небето и за мене място дори.
© Илияна Димова Все права защищены