отпусни
некадърните струни
на времето
и раздай любовта
ежемесечна
може би
няма нужда от думи
и дори
днес във теб да е петъчно
целуни на морето вълните
уморени от студ са
не чуваш ли
погали
всички трепети в тебе
те са къс реверанс
на мечтите
ще намериш
неоткрехната
диша надеждата
всред морета
от топли въздишки
потопени
в излъгани краища
как ли всъщност
успява
да диша
© Геновева Христова Все права защищены