Има ли надежда за теб и мен, мили,
и за нашите мечти,
ще бъдем ли заедно аз и ти?
Бяхме щастливи заедно,
но нещо се промени!
Намесиха се хората във връзката ни
и попречиха на нашата любов красива!
Има ли надежда за теб и мен?
Ще превъзмогнем ли пречките
по пътя към щастието си?
Има ли надежда,
или всеки по пътя си ще върви?
© Хриси Цекова Все права защищены
харесах!