Начинът, по който ме отблъскваш,
ми показва,
че няма смисъл
да вярвам в твоето "Не".
Онова потрепване в гласа ти
разкрива, че искаш всичко,
цялата душа копнее.
Нещо в песента, която си
прошепваш нощем
докато заспиш,
ти доказва, че няма нищо
по-скъпо за теб от
нашите две души,
които всяка нощ в гора
от сънища се срещат,
за да се обичат,
макар и само в мечти.
Под завивките сме сгушени
сякаш на двата края на света,
но всяка нощ заспивам с теб
и всеки изгрев ти споделяш с мен.
© Нати Все права защищены
Поздрави,мила!