12 нояб. 2022 г., 09:49

Има нощи като тази... но има дни като утрешния... 

  Поэзия » Другая
347 0 0

Има нощи като тази
Има нощи като предишната
Има нощи като следващата
Наливаш розе
Палиш цигара
Издишваш дима
Отпиваш глътка
И горчи...
Горчи от отминалите дни
Горчи от пропуснатите мигове
Горчи от неизживяните моменти
Горчи от загубеното време
Горчи...
От предателството...
Поглеждаш назад
А там...
Всичко е пепел
От замръзнали усмивки
От студени сърца
От празни клетви и обещания...
Има нощи като тази...
Но има дни като утрешния... 

© Тя Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??