Имам своята вселена -
като приказка е тя.
А душата - крехко семе -
е посяла Вечността.
Имам своята надежда
за един красив живот:
в него да разцъфна нежно
и даря безценен плод.
Имам своята посока -
все нагоре и напред.
Слънчево дете на Бога,
пея с влюбено сърце.
© Вилдан Сефер Все права защищены
"...Имам своята посока -
все нагоре и напред.
Слънчево дете на Бога,
пея с влюбено сърце."
Поздравления!