Имам си море
Морето ми е малко
Но се давя в него всеки ден
И всяка нощ се възкресявам
Имам си небе
В което да нощувам
Но изгарям всеки път
Когато слънцето будува
Имам си лице
Но няма как да се огледам
Защото имам вятър
И морето ми бушува
Имам си едно момиче
Тя понякога ми липсва
Но сме заедно отдавна
И съм вече свикнал
20.01.06 г.
© Десислав Илиев Все права защищены