27 янв. 2011 г., 17:55

Имам те за миг 

  Поэзия
468 0 2

Имам те за миг, за два.

Имам те и после тръгвам.

Стопявам се като мъгла,

но кого ли аз залъгвам.

Миг не стига, нито час,

нито хиляди години.

Ненаситна, будна страст...

тук съм, моля те, люби ме.

 

Имам те за миг, секунда.

Имаш всичко. Вземай с шепи.

Имам те. Сега си тръгвам.

Пак познатите сюжети.

 

Утре ще ме имаш. Искай

устните ми. Давам ти ги. Ето.

Имам те за миг. Притискай

и граби с шепи от сърцето.

 

 

 

© Или Дадарова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??