11 янв. 2007 г., 13:14

Име на жена 

  Поэзия
763 0 2

Добро сърце ,създадено за любовта

                                   Обич да дари и топлота

                                   Блян в ноща и

                                   Истинска жена

                                   Душа обвита в

                                   Огън от страста

                                   Бряг на любовта

                                   Искам аз на него да се спря

                                   Да стана част

                                   От тази необятна доброта

                                   Богат на истински неща

                                   Изображение на любеща жена

                                   Докосвайки струната на твоята душа

                                   Отново да съм музата на любовта

                                   Бъди в едно със мене ти сега

                                   Истинска жена

                                   Доби е името на любовта...

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??