Едрогърда съблазън
на ток, с вратовръзка.
Работя безстрашно
професии мъжки.
Мръсница в леглото
във образ небрежен.
Неприлична и дръзка,
страстна и нежна.
Красива съм в парка,
когато бутам количка.
Любящата майка
на две малки дечица.
Изкусна в дома ни
приготвям вечеря.
Целувам мъжа си,
със обич посрещам.
Заспивам с усмивка,
а мисли върлуват.
Мечтаеш ми името,
а дали (не) съществувам?!?
© Емили Все права защищены