2 мар. 2008 г., 23:12

Името ми - Господ го изгуби 

  Поэзия
481 0 2
Изсъхнаха косите ми,
без корен плачеща върба,
състарих се безумно,
някога красива в самота.

Живеех в очакване,
в замък с мечти 
и случиха се чудесата,
но от тях така боли...

Пътищата се кръстосваха,
събрали се за миг,
табелите им се износваха,
разкъсвах се е безмълвен вик.

Името ми - Господ го изгуби,
забравих го и аз.
И някой ме изнуди
кръстове да гледам във захлас.

С желание купувах,
продавах напук.
И себе си винаги виждах
в очите на някой друг.

и той... ослепяваше...

© Свобода Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Стихчето ти е невероятно!Тръпки ме побиха...Най-искрен поздрав
  • Стихът е много силен, Съни! Но е много тъжно, че млада жена (като теб) може да се чувства така...
    Пожелавам ти да се огледаш в зрящи и влюбени очи! Сърдечен поздрав!
Предложения
: ??:??