Искрица обич във сърцето,
светлинна струя във душата
и зайче слънчево в ръцете,
окъпано в лъчи от злато...
Сияйна радост във очите,
в усмивката - невинно цвете.
И песен волна като птица -
задъхан поздрав към небето...
© Вилдан Сефер Все права защищены
Нека през новата година музата да не те напуска и все по-красиви стихове да твориш!