Пространства,
повърхности,
метрика -
цялата тази строгост научна...
А за мен раменете му
са топографията,
която с длани
обичам да очертавам...
Светлините безкрайни
на Млечния път,
законът за гравитацията...
А за мен като магнит
е тайнството
да се сгуша
на топлите му
мъжки гърди...
Изискано блюдо
в ресторант френски -
шедьовър
на кулинарното изкуство...
Но аз не зная
деликатес по-изящен
от сочните му
целуващи устни...
И няма за любовта възраст -
страстта никога
не си играе
на принципи...
Морзова азбука на Космоса
са импулсите
на обичащите му
мен очи...
© Весела ЙОСИФОВА Все права защищены
Силни импулси!