23 янв. 2014 г., 18:38

In exile 

  Поэзия » Любовная
1141 0 1

From my own self you banished me

Took the life right out of my veins

Instead, you gave my soul chains

And brutally ravished me

I am in exile

Thrown out of my body

A mind disembodied

By an anguishing smile

 

© Зорница Станчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??