Tи,
който се опитваш
да цензурираш живота
и с това предизвикваш
камъните на възмущението -
не се ли страхуваш,
че като променяш посоката на ветровете,
ще бъдеш погълнат
от бездната на унищожението?
Публикувано във:
TopMedica 2012, с.44
© Павлина Гатева Все права защищены