13 мая 2007 г., 16:43

ИНФОАГЕНЦИЯ ЕЖеКа 9 

  Поэзия
639 0 0



ИНФОАГЕНЦИЯ ЕЖеКа
          (Една жена каза)

               XV новина


От днес на пазара започва надпревара
между читанката и буквара
и още купища учебници,
за децата ни школски грешници.


В тази гора от "буквари"
трябва да влязат яки дървари,
да окастрят всички клони излишни
да станат пак те нужни, предишни!


Да изрежат бая "дървеса"
за да влезе там нужна светлина
и да растат децата ни грамотни
здрави, горди и имотни!

         
/ следва продължение /       

© Мария Никленова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??