Ай кю теста отказаха депутатите.
Страх ги е за местата и за заплатите.
Просто при твърде много от тях
това поражда в душите ни смях!
Доктор на пожарникарските науки
управляваше държавата наслуки
и не извлякохме от това поуки.
Някои и за чеп за зеле не стават,
обаче тръгнали да управляват!
dariknews.bg/view_article.php?article_id=1312474
© Георги Все права защищены