Амбиции – не искам да ставам „поета на народа”.
Слава - не ми трябва, не съм от таз порода.
Мечта - да лежа в тревата, край някой ручей тих.
Желание - да разсмея някого с мой стих.
Способности – не много, но задълбочени.
Стремежи – няколко наследници, брой - неуточнени.
Лоялност – затрудняваш ме с тоз въпрос.
Желание за работа – средно, все пак не съм Исус Христос.
© Евгени Генчев Все права защищены