Интимен въпрос
Събуждаш ме с цигара,
разсънваш ме с кафе...
Един въпрос изгаря
в кръга на устни две.
И в синкавия облак,
забулил две лица,
отпиваме нов опит
за разговор. Неща,
които на утайка
по гладък порцелан,
тълкуват се потайно
с пророчески плах блян.
Животът е отрова!
С цигарен дим, с кафе,
с какво ще отговориш,
когато те попита теб?
© Даниела Тодорова Все права защищены
Хареса ми!