Щастлив съм - зная само ти си
последното кокиче в моя път!
Поникна в есенна амнистия
по рохкия житейски кръстопът.
Сърцето ми е птица устремена
за глътка въздух под оловното небе,
в една враждебнотягостна вселена,
на края на която срещна теб.
Бъди до мен - единствено причастие
на уморената от блудстване душа.
Стани частицата вълшебно щастие,
преди със собствената смърт да съгреша.
© Младен Мисана Все права защищены