Произведението не подходит для лиц моложе 18 лет.
Тъмна стая, тъмно тяло.
Леглото празно, аз пред теб
докосвам нежно голото си тяло,
докосвам с мисълта за теб.
Твойте пръсти нежно галят,
галят между моите бедра,
устните ти палят,
палят между нас страстта.
Свещта догаря.
Аз горя!
Ти гориш!
Бързаш... спираш.
Аз крещя!
И ти крещиш!
Без любов, без болка и без срам
ти ме обладаваш с твоя плам.
Устните ти върху моите гърди,
като дивак с мене си играеш ти!!
Не! Не спирай! Не! Недей!
Влизай по-навътре, по...
в моята... душа
Образ губя, от удоволствие крещя!
Накрая целуни ме, запечатай всеки миг в моята глава!
За нашта нощ, за мен, за теб и за страстта!
© Нелия Златанска Все права защищены