Искам на дъгата да живея,
искам да си свиркам като сноб,
искам детски песнички да пея,
не искам да живея кат' робот.
Искам свободата да е моя,
искам със усмивка да вървя,
искам в ярки пламъци да тлея,
искам да разпалвам и горя.
(28.08.2008)
© Моника Все права защищены