Аз искам вечно твоя да бъда
и да ме обичаш силно все така
с нестихваща обич - голяма,
голяма колкото света.
Аз искам цял живот да бъда твоето цвете,
да поливаш ме с ласки ти,
постоянно зиме и лете
да радвам твоите очи.
Аз искам да съм вишнев цвят,
а ти да си пчеличка,
да кацнеш на моя цвят,
за да не съм самичка.
© Пролетното момиче Все права защищены