Искам
Аз изпитвам силни чувства
и искам ти да ги почувстваш,
защото щом си тук до мен,
не различавам нощ и ден.
Няма да отричам,
че безкрайно те обичам.
Да се крия аз не искам,
а ръката ти да стискам.
Дланите ти нежни да усещам
и очите ти с моите да срещам.
Искам устните ти - ненаситни, сладки
и да галя бузите ти гладки.
Вечер, щом с теб си легна,
да се гушна и да се облегна.
Искам да те чувствам винаги до мен,
да си моето решение и проблем.
© Ивчето Все права защищены