21 авг. 2008 г., 20:03

Искам 

  Поэзия » Любовная
767 0 6
                      Искам

Аз искам любовта отново да открия,
аз искам да усетя ласките и нежните слова.
Искам пак сърцето лудо да забие
и да полетя към висините на страстта.

Искам да усещам, че живея
и да получа туй, що ти не си ми дал.
Искам да мога отново да се смея
и да съм с човек, който не би с мен се подиграл.

Аз искам пак да съм щастлива,
да бъда същата, както преди.
Искам да съм дива и красива,
но не в твоите, а в чуждите очи.


http://vbox7.com/play:3defabcc

© Милена Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??