Искам
Слънцето към нас поглежда,
във очите ти танцува,
вятърът и той обича
само с тебе да флиртува.
Тази обич невъзможна
във сърцето си я нося,
как на тебе да разкажа,
да открия тая тайна.
Тази обич невъзможна
като бисер е красива,
тя е музика среднощна,
нека да е вечно жива!
Искам, искам, искам, искам
чувствата и красотата!
Любовта ти искам, искам,
тя живее ми в душата!
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Все права защищены
Произведение участвует в конкурсе:
Аз имам теб. Без теб ще бъда пак каквото бях: последният бедняк »