Искам
Искам да се извиня,
но не знам къде сбърках.
Искам да върна обичта ти,
но не знам как я изгубих.
Искам отново да вървим в една посока,
но не знам къде е кръстопътя, от който
поехме в различни страни.
Искам да заспя и като се събудя
всичко да е както преди.
© Анна Петрова Все права защищены